Contact

Str. Baicului nr.80,Parcela J,

Depozit 1, Sector 2,

Bucuresti, ROMANIA.

Office

Colectare

Se poate sa economisesc bani folosind cartusele Office Green remanufacturate?

Da, Office Green te poate ajuta sa economisesti pana la 40%, in functie de tipul si cantitatea de produs folosite. Cu o singura imprimanta te poti astepta sa economisesti minim 20%.

Economie de 10 - 20 %

In conformitate cu analizele industriei din domeniu, producatorii Lexmark, Canon, Epson si alti fabricanti de echipament original castiga 60% sau mai mult din vanzarea produselor pe care le fabrica. Fabricantii de consumabile compatibile, folosind un procent ridicat de componente reciclate, pot ajuta consumatorii finali sa economiseasca intre 10% si 30% din pretul cartuselor originale.

Tin la fel de mult ca originalele sau platesc mai putin, deci primesc mai putin?

Toate cartusele Office Green sunt manufacturate cu scopul de a se comporta ca cele originale, atat din punct de vedere al numarului de pagini produs cat si cel al calitatii.
Aceste produse remanufacturate sunt mai ieftine deoarece noi ne aprovizionam direct de la producator si le vindem direct clientului nostru. Unele cartuse de imprimanta nu sunt produse de firmele furnizoare de produse originale ci doar intermediate la distribuitor, impreuna cu un adaos comercial, si apoi sunt vandute consumatorului final. Astfel, cu ajutorul nostru lantul de intermediari este scurtat, produsele noastre fiind mult mai ieftine.

Am folosit o marca compatibila inainte dar n-am fost prea multumita de performanta sau calitatea printarii.

Exista o gama larga de marci pe piata, insa nici una nu seamana cu cealalta. Marca Office Green este una a calitatii impreuna cu toate componentele ei.
Fiecare cartus de imprimanta inregistrat sub marca Office Green este testat individual, spre deosebire de testarea sumara a unui exemplar reprezentativ dintr-un lot intreg care se realizeaza la producatorii de cartuse originale.

Nu prea am incredere sa cumpar un cartus de imprimanta remanufacturat

Majoritatea cartuselor cu tus din gama produselor Office Green sunt complet refabricate folosind parti componente noi. Sa luam ca exemplu tonerele pentru imprimantele laser. Doar carcasa de plastic si suruburile constituie partile refolosibile, celelalte parti ale tonerului fiind inlocuite cu altele noi. Pana chiar si producatorii de cartuse originale folosesc o metoda minimala de refolosire a unor componente, asa cum procedeaza si firma HP dupa cum reiese de pe ambalajele cartuselor: ``Acest produs nou si original poate contine parti si materiale recuperate prin Programul Mondial de Reciclare al Partenerilor HP

Sunt ingrijorat de faptul ca tonerul de imprimanta imi va strica imprimanta.

Toate produsele Office Green sunt manufacturate dupa reglementarile standardelor europene de calitate ISO.
Rata de returnare a cartuselor Office Green este aceeasi ca si cea a cartuselor care provin de la producatorii de produse originale.

Toate produsele Office Green sunt garantate 100%. In cazul in care intervine o problema, avem un tehnician care va veni neintarziat sa analizeze ce s-a intamplat. Cele mai multe probleme apar din cauza lipsei de intretinere a imprimantelor.

Ma ingrijoreaza faptul ca folosind cartuse compatibile voi afecta garantia imprimantei.

Garantiile nu sunt afectate de folosirea unui cartus de imprimanta alternativ, puteti sa cititi despre aceasta chiar din cartea tehnica a imprimantei, asa cum reiese si din Declaratia Politicii HP: ``Folosirea tonerelor de imprimanta reumplute nu afecteaza garantia imprimantelor provenite de la HP. Totusi, daca o imprimanta Laser HP cedeaza, sau pagubele provin de la aceste tonere reumplute, cheltuielile reparatiei imprimantei in cauza nu vor fi acoperite prin prevederile contractului de garantie a imprimantelor.

Deja cumpar cartuse de imprimanta compatibile si sunt mai ieftine decat oriunde.

Intotdeauna vor fi produse mai ieftine pe piata, dar Office Green este un produs recunoscut prin calitate. Afacerea noastra n-ar fi atat de buna,daca produsul in sine n-ar fi bun din punct de vedere calitativ.
Intreaga gama de produse este garantata 100%, iar pe langa aceasta va oferim si sustinere tehnica, de care poate veti avea nevoie. Office Green va poate sta la dispozitie cu o echipa profesionista, revizii tehnice periodice si alte beneficii de acest gen.
Office Green ofera mai mult decat preturi mici.
Putem de asemenea sa colectam cartusele goale pentru care veti primi discounturi la urmatoarele comenzi.