Contact

Str. Baicului nr.80,Parcela J,

Depozit 1, Sector 2,

Bucuresti, ROMANIA.

Office

Vanzari

Colectare

Oferim un serviciu sigur de colectare a echipamentului IT in acord cu directiva 'WEEE'. Aceasta este Directiva Europeana de aruncare a deseurilor care face referinta la aruncarea echipamentelor electrice si electronice in care se specifica ca este obligatorie reciclarea echipamentului electronic pentru a nu ajunge in gunoiul comunitar. De asemenea, directiva aduce in atentia si raspunderea producatorilor, furnizorilor si utilizatorilor sa gaseasca o companie de reciclare, care va lua aceste echipamente si va implementa un sistem in concordanta cu noile legi ce guverneaza aceasta directiva.

Office Green va colecta gratuit din Romania dupa ce echipamentul va fi pregatit pentru transport. Echipamentul va fi adus in centrul nostru de reciclare. Toate unitatile de stocare a memoriei vor fi distruse folosind programul software Kill Disc Pro (daca este necesar poate fi adus si la dumneavoastra pentru siguranta) acest program sterge total unitatea de stocare a memoriei si foloseste stergeri repetate pentru a face sigura nerecuperarea informatiei.

Echipamentul este dupa aceea vandut pe piata locala sau oferit spre donatie fundatiilor pe care Office Green le sponsorizeaza.

PC-uri; Latpop-uri, Telefoane Mobile, Scannere, Monitoare CRT, LCD sau TFT, Tastaturi, Mouse-uri, Cabluri, Servere, Routere si alte echipamente periferice.

Unele produse vor fi taxate pentru reciclare daca au o vechime indelungata. Office Green va avea nevoie de o lista completa cu acele echipamente care se doresc a fi reciclate inainte de fiecare colectare pentru a vedea daca echipamentul dumneavoastra intra in aceasta categorie.