Contact

Str. Baicului nr.80,Parcela J,

Depozit 1, Sector 2,

Bucuresti, ROMANIA.

Office

Colectare

Office Green publica o lista lunara cu punctele aferente tipurilor de cartuse si telefoanelor mobile. Fiecare punct reprezinta un euro. Publicam o lista lunara fiindca valorile de piata se schimba rapid in functie de cerere. Office Green colecteaza apoi cartusele de la clienti si prezinta o situatie a punctelor acumulate.

 

Clientul poate apoi sa doneze aceasta suma la asociatiile de caritate. Office Green plateste la asociatiile de caritate trimestrial.

Office Green pune la dispozitie 3 modalitati de colectare cartuse imprimanta, toner si inkjet:

{tab=Cutie colectoare mare}

Ca parte a programului de aderare la legislatia in vigoare si cea viitoare, Office Green a dezvoltat un sistem de a colecta in siguranta cartuse de laser, toner si inkjet.
O parte din obiectivul programului Office Green este conceptul cutiei Office Green, care a fost creata sa colecteze in siguranta cartuse goale pana la reciclarea lor.

  • Cutia de colectare este conceputa sa suporte pana la 15 cartuse laser (sau o combinatie de laser,toner, inkjet si telefoane mobile).
  • Cutia va fi livrata la dumneavoastra la sediu in forma plana, cu un suport de plastic care trebuie asezat in cutie inainte de folosire.
  • Cartusele goale laser si toner trebuie puse in punga de plastic in care a fost livrat cartusul original si asezat cu grija in cutie.
  • Va rugam sa verificati lista de puncte corespunzatoare cartuselor depozitate in cutia colectoare, sa va asigurati ca au valoare de reciclare.

{tab=Cutie mica pentru inkjet}

  • Acelasi sistem ca precedenta doar ca pentru cartuse mici inkjet.

 

{tab=Sistemul mare paletizat}

Anumiti utilizatori de cartuse laser si inkjet pot avea un nivel mai mare de consum decat altii.

  • Daca necesarul dumneavoastra de cartuse pe care le aveti pentru reciclat este mare, atunci putem colecta cartusele pe paleti, care va ajuta la ieftinirea costurilor de evacuare a deseurilor.
  • Cand paletul este gata de colectare, un simplu apel la Office Green va asigura ca paletul este in sistemul nostru si firma de colectare vine sa-l ridice, aducandu-l direct la noi in depozit.