Contact

Str. Baicului nr.80,Parcela J,

Depozit 1, Sector 2,

Bucuresti, ROMANIA.

Office

Colectare

Da, Office Green te poate ajuta sa economisesti pana la 40%, in functie de tipul si cantitatea de produs folosite. Cu o singura imprimanta te poti astepta sa economisesti minim 20%.

 

• In conformitate cu analizele industriei din domeniu, producatorii Lexmark, Canon, Epson si alti fabricanti de echipament original castiga 60% sau mai mult din vanzarea produselor pe care le fabrica. Fabricantii de consumabile compatibile, folosind un procent ridicat de componente reciclate, pot ajuta consumatorii finali sa economiseasca intre 10% si 30% din pretul cartuselor originale.

• O companie cu 20 de angajati care utilizeaza 2 imprimante cheltuie in jur de 3.260 euro pe an pentru cartuse originale. Folosind cartusele remanufacturate de la Office Green acea companie poate economisi 950 euro pe an. In plus veti beneficia de atentia personala a serviciului clienti al companiei noastre!

• Chiar daca conceptul de remanufacturare este inovativ, nu veti fi primul care il veti folosi! Deja sunt aproape peste 1.400 fabricanti de cartuse si tonere remanufacturate in Europa, aceastia comercializand peste 12 milioane de tonere (27% din totalul pietei) catre clienti ca si dumneavoastra in fiecare an. Din cele 240 milioane de cartuse (inkjet) vandute in Europa de vest in 2001, aproape 33 de milioane sunt remanufacturate, reprezentand 14% din piata de profil, predictiile sunt de 16% crestere in 2002.
In concordanta cu sondajul de piata, cota pietei cartuselor remanufacturate este in crestere cu pana la 40% in 2006. Acest sondaj este bazat pe experienta pietei din SUA, unde cota de remanufacturate este aproape 40% astazi.

 

Ajutati mediul inconjurator

•Peste 260 milioane de kilograme de plastic si metal provenite de la tonerele si cartusele de imprimanta sunt aruncate la gropile de gunoi pe plan mondial.
•Plasticul folosit la fiecare cartus de imprimanta se descompune, conform unei estimari, abia dupa 10 secole.
•Recuperarea si refolosirea tonerului si cartuselor de imprimanta elimina ocuparea unui spatiu de milioane de metri cubi de material non-biodegradabil.
•In medie, fiecare cartus de imprimanta compatibil vandut previne aruncarea a aproximativ 2 kilograme deseuri la groapa de gunoi.
•Fiecare cartus de imprimanta laser care este reciclat economiseste aproximativ 1 litru de petrol.

Remanufacturarea nu face referire doar la tonerele si cartusele de imprimanta, ci este o intreaga filosofie industriala. De la o societate in dezvoltare, este o abordare etica de a satisface nevoile consumatorului, minimizand totodata impactul negativ asupra resurselor naturale si protejand mediul inconjurator de aparitia multor gropi de gunoaie indezirabile.

Cumpararea produselor remanufacturate, aduce cu sine doua mari avantaje, printre care crearea locala a unor noi locuri de munca, precum si dezvolatarea economica.
Doar in Europa sunt aproximativ 10 000 de angajati in aceasta ramura a industriei produselor remanufacturate, adaugand totodata aproximativ 1 miliard de euro anual la economia comunitatii europene.
In industria produselor remanufacturate forta de munca nu este formata din angajati minori.

Petrolul folosit pentru fabricarea cartuselor de imprimanta este in cantitate foarte mare, circa 17 procente dintr-un baril de petrol este folosit in producerea de materiale plastice. Peste 1.2 milioane de barili de petrol sunt necesari doar pentru a produce masa plastica a carcaselor de tonere anual in Europa. Cu ajutorul pietei produselor remanufacturate, va fi eliminat consumul a peste 300 000 de barili de petrol in fiecare an.

Cand vei cumpara cartuse remanufacturate, nu vei fi prima persoana care va face asta! Sunt deja peste 1 400 producatori cartuse remanufacturate in Europa, care vand aproximativ 12 milioane de tonere de imprimanta (27% din piata totala) clientilor ca tine in fiecare an!